Przepis na naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami

bardzo dobry

Składniki na naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami:

Ciasto naleśnikowe: 2 szklanki mleka, 1 szklanka wody, 2 jajka, garść mrożonego szpinaku, sól, mąka do zagęszczenia ciasta. Farsz naleśnikowy: 500g pieczarek, duża cebula, przyprawy, vegeta, kostka sera Feta, 300g mrożonego szpinaku, olej

naleśniki ze szpinakiem i pieczarkami Jak zrobić:

na oleju. Farsz: Pieczarki obieramy, podsmażamy z cebulą, dodajemy przeciśnięty szpinak, fetę i podajemy. Użyj ziół do przyprawiania. Dusić, aby cheddar się upłynnił. Farszem ułożyć gorące bułeczki, nałożyć i polać ketchupem lub sosem czosnkowym


Opublikowano

in

by

Tags:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *